Şahane Hayatım yayınlanıyor mu? Kuruluş Osman yayınlanıyor mu? TV kanallarının güncel yayın akışlarına göre 24 Nisan Çarşamba akşamı 'Bir Sevdadır', 'Kuruluş Osman', 'Sandık Kokusu', 'Şahane Hayatım' ve 'Taş Kağıt Makas' dizileri yeni bölümleriyle ekrana geliyor.
Bir Sevdadır Dizisi Konusu:
'Hayat futbola benzer' sloganıyla hikayesini futbol felsefesiyle öne çıkaran dizi, her maçta attığı gollerle milyonların kalbini kazanan ünlü futbolcu Yasin ile kaderine meydan okuyan Yeşil’in duygu yüklü hikayesini anlatıyor.
Dizisi Konusu:
Sandık Kokusu Dizisi Konusu:
Sandık Kokusu, bir anne kız çatışmasını konu alıyor. Karsu üçüncü çocuğunu yeni doğurmuş, annesi Filiz ona yardıma gelmiştir. Filiz, kızı biraz rahat etsin diye Karsu’nun oğlu Kuzey’i İstanbul’a götürürken talihsiz bir olay olur ve Kuzey kaybolur. Kuzey’in kaybolması Karsu’nun hayatını mahvederken, Karsu ve Filiz bir daha görüşmemek üzere ayrılırlar.
Şahane Hayatım Dizisi Konusu:
Hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor. Şebnem’in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi (Serkan Keskin), şimdi başına sardığı ve çok etkilendiği cinayet başkomiseri Mesut (Onur Tuna), “zengin koca”nın kelime anlamı olan Onur (Yiğit Özşener), Onur’a musallat olmuş ve onu Şebnem’den boşatmaya çalışan Melisa (Nesrin Cavadzade) ve Şebnem’in asıl büyük düşmanı yüceler yücesi, Onur’un annesi Aysel (Sumru Yavrucuk) ile bir kadının kaç cephede savaşabilir? sorusunun cevabı aşk, entrika, gerilim ve heyecan dolu sahnelerle izleyicilerle buluşacak.
Taş Kağıt Makas Dizisi Konusu:
Dizi, gecekondu mahallesinde yaşayan hipertimezi hastası Umut’un, düzenin gerçek sahiplerine karşı babasının suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği adalet savaşını anlatıyor.