Heybecool Forum Kuralları - Evillusions - 03-22-2026
Merhaba, Heybecool ailesine hoş geldin! Platformumuzda herkesin keyifli vakit geçirmesi ve bilgi paylaşımının verimli sürdürülebilmesi için aşağıdaki kurallara uyulması zorunludur:
1. Saygı ve Üslup- Diğer üyelere karşı saygılı olunmalıdır. Din, dil, ırk, cinsiyet veya siyasi görüş üzerinden ayrımcılık yapmak, hakaret etmek veya küfürlü içerik paylaşmak kesinlikle yasaktır. Tartışmalar fikirler üzerinden, yapıcı bir şekilde yürütülmelidir.
2. Reklam ve Spam Yasağı- Yönetimin izni olmadan ticari amaçlı reklam yapmak, başka sitelerin tanıtımını linklerle spam şeklinde paylaşmak yasaktır. Kendi projelerini tanıtmak isteyenler, forumdaki ilgili "Tanıtım" kategorilerini kullanmalıdır.
3. Doğru Kategori ve Konu Başlığı- Açılan konular, içeriğiyle uyumlu kategorilere açılmalıdır. Konu başlıkları içeriği net bir şekilde özetlemeli; "Acil yardım", "Lütfen bakın" gibi belirsiz başlıklar yerine açıklayıcı ifadeler kullanılmalıdır.
4. Telif Hakları ve Özgünlük- Paylaşılan içeriklerde telif haklarına dikkat edilmelidir. Alıntı yapılan içeriklerde mutlaka kaynak belirtilmelidir. Forumun kalitesini korumak adına özgün paylaşımlar teşvik edilir.
5. Kişisel Verilerin Gizliliği- Forum içerisinde kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini (telefon numarası, adres, özel kimlik bilgileri vb.) paylaşmak güvenlik nedeniyle yasaktır.
6. Yasa Dışı ve Zararlı İçerik- Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı olan, şiddet içeren, yasa dışı faaliyetleri teşvik eden veya zararlı yazılım barındıran paylaşımlar yapılamaz.
7. Moderasyon ve Yönetim- Forum yöneticileri (Moderasyon ekibi), kurallara uymayan içerikleri düzenleme, taşıma veya silme yetkisine sahiptir. Kuralları ısrarla ihlal eden üyelerin hesapları askıya alınabilir.
Unutma: Heybecool, hepimizin ortak paylaşım alanıdır. Bu kurallar sadece düzeni sağlamak değil, senin ve diğer üyelerin güvenli bir ortamda fikir alışverişi yapmasını temin etmek içindir.
Keyifli forumlar dileriz!
|